Het venster Beperking van programmagebruik

Alles uitvouwen | Alles samenvouwen

In dit venster kunt u beperkingen instellen voor de gebruiksduur van een geselecteerd programma.

In het gedeelte Werkdagen kunt u de gebruiksduur van het programma op weekdagen beperken.

Sta toegang toe gedurende <N> uren per dag

In het gedeelte Weekends kunt u de gebruiksduur van het programma in het weekend beperken.

Sta toegang toe gedurende <N> uren per dag

In het gedeelte Pauzes kunt u de periodieke blokkering van de toegang tot het programma gedurende de dag configureren.

Neem een pauze elke <N> uren gedurende <N> minuten

Het gedeelte Exacte gebruiksduur toont een tabel met de gebruiksduur van het programma. Met deze tabel kunt u een planning per uren configureren voor het wekelijkse gebruik van het programma.

Tijdstabel voor programmagebruik